طرز تهیه خوراک زبان سوخاری
مواد لازم:
- زبان گوساله يك عدد
- نمك يك قاشق سوپخوري
- ساقه كرفس يك عدد
- فلفل دلمه یک عدد
- پياز يك عدد
- سير تازه سه حبه
- زردچوبه و فلفل یک قاشق چایخوری
- تخممرغ سه عدد
- زعفران آبكرده يك قاشق سوپخوري
- آرد سوخاري 100 گرم
- روغنمايع 200 گرم
طرز تهيه:
ضايعات زبان را گرفته و خوب ميشوييم. آن را درون ظرف محتوي آب گذاشته به طوري كه حجم آب بالاتر از زبان قرار بگيرد. وقتي به جوش آمد كف آن را گرفته سپس پياز، سير،فلفل دلمه خورد شده، ساقه كرفس و مقداري نمك،فلفل و زردچوبه را افزوده و به مدت چهار ساعت روي حرارت قرار ميدهيم تا پخته شود پس از طي اين مدت پوست زبان را (با همان حرارت بالا) گرفته، همانند كالباس برش ورقي ميدهيم، تخممرغ را با زعفران به وسيله چنگال هم زده و برشهاي زبان را يكييكي درون آن فرو برده و به آردسوخاري آغشته ميكنيم. در پايان درون تابه و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.