طرز تهیه خورش کاری تایلندی
مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل (یا خامه همراه با یه قاشق سوپخوری پودر نارگیل)
- ۱ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده یا یك قاشق چاپخوری پودر زنجبیل
- ۳ قاشق سوپخوری سیر ریز خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
- ۱ قاشق سوپخوری سویا سس
- ۲ قاشق مرباخوری پودر كاری
- ۱ پیاز متوسط
- ۲ قاشق روغن مایع
- ۱ قاشق چایخوری شكر
- ۲ فنجان آب
- ۱ فنجان گشنیز
- ۱ فنجان ریحان
- نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد كنید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید. ابتدا پیاز را سرخ کرده تا جایی که نرم و طلایی شود مرغ را اضافه كنید وهمرا پیاز تفت دهید و بگذارید مرغ کمی پخته شود.كاری را اضافه كرده یك دقیقه دیگر تفت دهید. پوست لیمو، سیر، زنجبیل، سویا سس، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و سه دقیقه دیگر تفت دهید. آب و شیرنارگیل را اضافه كنید و حرارت را كم كرده بگذارید مرغ كاملا مغزپخت شود و جا بیفتد. نصف گشنیز و ریحان را در خورش بریزید و هم بزنید سپس سرو كنید و بقیه سبزیها را روی آن بپاشید.
این خورش همراه برنج سرو می شود.